Αποστολή με Courier στον χώρο σας

 

Η Ν.ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε συνεργάζεται με την Courier Center προκειμένου να διασφαλίσει την άμεση παράδοση των προϊόντων σας, σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται συνήθως την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραγγελία σας, εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμα, και το κόστος αποστολής για δέματα βάρους μέχρι 2 κιλών είναι :

Για Ολη την Ελλάδα  : 3 € Μεχρι 2 κιλά (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Για δέματα άνω των 2 κιλών η χρέωση είναι 1€ το επιπλέον κιλό.

Η Χρέωση για αποστολή με Αντικαταβολή είναι επιπλέον 3.

Σε περιπτώσεις που το βάρος της παραγγελίας είναι πολύ μεγάλο ή ο τόπος προορισμού είναι δυσπρόσιτος για τις μεταφορικές εταιρίες, θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος αποστολής.

Αποστολή με Πρακτορείο Μεταφορών

Παραγγελίες μεγάλου όγκου και βάρους, είναι προτιμότερο  να σας αποσταλλεί  μέσω πρακτορείου μεταφορών. Θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για τις περαιτέρω διευκρινήσεις του τρόπου αποστολής. Με αυτό τον τρόπο αποστολής  η πληρωμή με αντικαταβολή δεν είναι ευφυκτή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας.

Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε επίσης απλά να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα στον Άγιο Δημήτριο Αττικής./*54745756836*/