Καλώς ήλθατε στον ιστότοπό μας

Σχετικά με το ElectronicsWorld

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1976 από τον Καραχρήστο Σωτήριο, ξεκινώντας τη δραστηριότητά της στον τομέα των επισκευών Ηλεκτρονικών, ενώ το 1978 εμπλουτίζει το εταιρικό προφίλ της μπαίνοντας ενεργά στο χώρο του εμπορίου Ηλεκτρονικών.

Το 1983 επεκτείνει τις πωλήσεις της στο λιανικό και χονδρικό εμπόριο, τομέα που διατηρεί μέχρι και σήμερα .

Το κατάστημά μας βρίσκεται στον Άγιο Δημήτριο σε έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένο χώρο 120 τ.μ. που σας περιμένει να τον επισκεφτείτε. Η εμπειρία των 45 ετών στο χώρο, μας δίνει το πλεονέκτημα της βέλτιστης εξυπηρέτησης, αλλά και της παροχής τεχνογνωσίας, ένα σημαντικό εργαλείο υποστήριξης και καθοδήγησης των πελατών μας στον εξειδικευμένο τομέα μας.

Ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι του εταιρικού προφίλ της εταιρεία μας αποτελεί η άριστη εξυπηρέτηση από το έμπειρο και καταρτισμένο, πάντα με ευγένεια και αξιοπιστία, προσωπικό μας.

Το 2010, η εταιρεία μας μπαίνει δυναμικά στο χώρο του διαδικτύου, με στόχο την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας πάνω στον τομέα των Ηλεκτρονικών και της Πληροφορικής, αφού μέσω του site μας οι επισκέπτες θα ενημερώνονται για τα καινούργια προϊόντα που κυκλοφορούν, τις προσφορές στις τιμές των προϊόντων και της μεγάλης ποικιλίας αυτών.