ηλεκτρονικές συσκευές ηλεκτρονικα συσκευες εξαρτηματα electronics hlektronika ilektronika eksartimata ηλεκτρονικές συσκευές

ηλεκτρονικές συσκευές

Κορυφαίες Πωλήσεις

Η ηλεκτρονικές συσκευές μας ιδρύθηκε το 1976 από τον Καραχρήστο Σωτήριο ,ξεκινώντας την δραστηριότητα της στον τομέα των επισκευών Ηλεκτρονικών ,ενώ το 1978 μπαίνει ενεργά στον χώρο των Ηλεκτρονικών με το εμπόριο . Το 1983 επεκτείνει τις πωλήσεις της στο λιανικό και χονδρικό εμπόριο ,τομέα που διατηρεί μέχρι και σήμερα . Το κατάστημα μας βρίσκεται στον Άγιο Δημήτριο σε ένα πολύ όμορφα ηλεκτρονικές συσκευές χώρο 120 τμ2που σας περιμένει να τον επισκεφτείτε .Η εμπειρία των 35 ετών στον χώρο, μας \Το κατάστημα μας βρίσκεται στον Άγιο Δημήτριο σε ένα πολύ όμορφα διαμορφωμένο χώρο 120 τμ2που σας περιμένει να τον επισκεφτείτε .Η εμπειρία των 35 ετών στον χώρο, μας δίνει το πλεονέκτημα της βέλτιστης εξυπηρέτησης ,αλλά και της παροχής τεχνογνωσίας ,ένα σημαντικό εργαλείο υποστήριξης και καθοδήγησης των πελατών μας στον εξειδικευμένο τομέα μας. Η εξυπηρέτηση γίνεται από το έμπειρο και καταρτησμένο προσωπικό μας ,πάντα με ευγένια και αξιοπιστία. Το 2010 ,η εταιρεία μας μπαίνει δυναμικά στον χώρο του διαδικτύου ,με στόχο την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας πάνω στον τομέα των Ηλεκτρονικών και της Πληροφορικής ,αφού μέσω του site μας οι επισκέπτες θα ενημερώνονται για τα καινούργια προϊόντα που κυκλοφορούν , τις προσφορές στις τιμές των προϊόντων και της μεγάλης ποικιλίας αυτών.δίνει το πλεονέκτημα της βέλτιστης εξυπηρέτησης ,αλλά και της παροχής τεχνογνωσίας ,ένα σημαντικό εργαλείο υποστήριξης και καθοδήγησης των πελατών μας στον εξειδικευμένο τομέα μας. Η εξυπηρέτηση γίνεται από το έμπειρο και καταρτησμένο προσωπικό μας ,πάντα με ευγένια και αξιοπιστία. Το 2010 ,η εταιρεία μας μπαίνει δυναμικά στον χώρο του διαδικτύου ,με στόχο την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας πάνω στον τομέα των Ηλεκτρονικών και της Πληροφορικής ,αφού μέσω του site μας οι επισκέπτες θα ενημερώνονται για τα καινούργια προϊόντα που κυκλοφορούν , τις προσφορές στις τιμές των προϊόντων και της μεγάλης ποικιλίας αυτών.

Νέα Προιόντα

ωραριο λειτουργιασ

Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο     08:00 – 15:00

Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή     08:00 – 14:30 & 17:00 – 20:30

Κατηγορίες προϊόντων
Powered by Graphy © 2019.All rights reserved.
Font Resize
Contrast
0

Tο Φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό έως και τις 30/11 λόγω της υποχρεωτικής καραντίνας που επιβλήθηκε από την κυβέρνηση λόγω του Covid19. Το τηλεφωνικό μας κέντρο θα λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-16:00 για τηλεφωνικές παραγγελίες.